ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ (Ανακοίνωση)

Αγαπητά μας μέλη,

Καλημέρα σας


1.Εχθές  λόγω του 1ου Αεροπορικού Συνεδρίου του ΣΑΣΙ  στη ΛΑΕΔ,το οποίο έληξε περί την 1700 ώρα  και της εν συνεχεία παρουσίασης του βιβλίου  «Στο θρυλικό Πλατάνι - Μυστικός πόλεμος στην κατοχική Ελλάδα» του συγγραφέως-μέλους μας  κ. Μαλτέζου Χρ. η συνεδρίαση του ΔΣ περιορίσθηκε μόνο σε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον Προγραμματισμό Δράσης του 2020,χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση Έτσι «Περίληψη Πρακτικών»  δεν υπάρχει. 


2.Σας υπενθυμίζουμε το Σεμινάριό  μας «Η Στρατηγική Συνεργασία Ελλάδος - Κύπρου - Ισραήλ με Στήριξη των ΗΠΑ (3+1), Ελλάδος - Κύπρου - Αιγύπτου και η Νέα Αρχιτεκτονική Ασφαλείας της Α. Μεσογείου», με Συντονιστή τον κ. Μπαλτζώη, που αρχίζει 4/12, εξαιρετικό από πλευράς  θεματολογίας και επικαιρότητας. Λεπτομέρειες στο 1 συνημ.


3.Σας γνωρίζουμε ότι την προσεχή Πέμπτη 5/12 και ώρα 1200 (με τη λήξη του ΔΣ) θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Πλοιάρχου ε. α. ΠΝ κ. Βουτσινά Κων. μέλους ΔΣ με θέμα "Ταλεϋράνδος", η δε σχετική πρόσκληση θα σας αποσταλεί από την Γραμματεία μας.

4.Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΝ του μέλους μας κ. Γκαρτζονίκα Παν. στη διεύθυνση  https://strategein.gr/ Μόνο το όνομα έχει αλλάξει από ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΝ σε ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΝ, αλλά τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια. Επισυνάπτεται στο συνημ 2 το εξώφυλλο, για την ενημέρωσή σας..


Σ. Αργουζής ΓΓ

Διαβάστε επίσης: 

Εγγραφείτε στο Newsletter

  • White Facebook Icon

Στήριξε την προσπάθεια μας. 

© 2019 InDepth. Powered by Dynamicon.